מוצר נוסף בהצלחה
2024-04-27T23:33:07+03:00

אסיה הקטנה נולדה לאחר השביעי באוקטובר כדרך לפרנס את משפחתנו הקטנה. עם פרוץ המלחמה סדנאות ובישול לאירועים (שהיו העיסוק העיקרי של רוני) לא היו כל כך רלוונטיים. כמו כן העיניינים אצל טל בתחום עריכת וידאו לשיווק עסקים גם הם היו מאוד לא בטוחים. 

ואז... חזרנו למה שעשינו בתקופת הקורונה - הכנה של מספר מצומצם של מנות מעולות והגעה ישירות ללקוחות שלנו. 

שמחים להציג את עצמנו באופן רשמי אך גם אישי:


יוזמת המיזם – רוני ריבלין, שפית, קונדיטורית, עם רזומה עשיר של מסעדנות, ופריקית מושבעת של אוכל אסייתי.

"השולייה" – טל פילו, בעלה של רוני, סו-שף, הרוח הגבית, בעל יצירתיות, ופריק מושבע של אשתו מהיום שבו הכירו.

"הקמע" – רותם בת השנה שלנו, הדבר החמוד ביקום כולו, יצור מושלם, ואחראית לבקרת האיכות –הכל עובר אצלה לאישור, וניתן לומר שהיא הילדה השבעה ביותר שיש.

ואם לא שמעתם עדיין, אז תדעו שאנחנו כבר 3 שנים עורכים סדנאות דים סאם וגיוזה, אליהן ניתן להירשם, וכמובן סדנאות פרטיות שניתן להזמין.

מודים על ההזדמנות לעשות לכם נעים, אנחנו מקווים שתהנו מההזמנות שלכם, ואל תתביישו לשלוח WhatsApp ולשאול כל דבר שתרצו – עצה למתכונים, שאלות בנוגע למנות עצמן, בקשות מיוחדות, וכו'... אנחנו קשובים.

בברכת ימים שלווים ושקטים לכולנו הכוללים את החזרת כל החטופים והחיילים בשלום הביתה.

רוני, טל ורותם  (צוות אסיה הקטנה)

שאלות ותשובות

  • אתם מסעדה?
    לא, אנחנו מכינים אוכל במיוחד ולפי הזמנה בימים ידועים מראש. מיקומי החלוקה, השעות והימים משתנים בכל שבוע.
  • אפשר להזמין מתי שרוצים?
    כן ולא :)
    אם תרצו לאסוף מאחת מנקודות החלוקה שלנו תצטרכו להיצמד לימים ולשעות בהם כולם אוספים. במידה ותרצו הזמנה מיוחדת עם שליח אליכם דבר איתנו ונשמח לעזור.
  • למה כדאי להזמין מכם ולא ממסעדה?
    יש לנו מגוון של מוצרים, חלק מוכנים לאכילה וחלק קפואים במחירים הרבה יותר טובים ממסעדה. (לדוגמה קטנה, ברוב המסעדות מנה של 3-5 יחידות גיוזה תעלה באזור ה-50 ש"ח, אצלנו 10 יחידות עולות 52-75 ש"ח תלוי במילוי)
  • יש לכם כשרות?
    לא.
    כל המוצרים כשרים ואנחנו לא מבשלים או מייצרים אוכל בשבת אך המטבח אינו נחשב כשר ואין לנו תעודת כשרות.
  • אפשר לעשות שינויים במנות?
    ברוב המנות לא ניתן לשנות כלום. בחלקן ניתן לא להוסיף את הקישוט מלמעלה (בצל ירוק, כוסברה, שומשום וכו'). אבל - יש לכם צרכים מיוחדים?
    דברו איתנו ונראה איך נוכל לעזור
  • מי אתם בכלל?
    רוני ריבלין - במטבח המקצועי מ-2007, שף וקונדיטורית של קפה יפו מ2008 ועד 2021. חיה ונושמת אוכל על כל גווניו מגיל שנתיים.
    טל פילו- בעלה של רוני ואחד הבעלים של קפה יפו המיתולוגי. עם הכשרה של פיציולו, בריסטה וטבח מעל 10 שנים.
    רותם פילו- בת השנה שלנו, אחראית על בקרת איכות והטועמת הראשית ;)
  • אתם משתמשים בMSG (מונוסודיום גלוטמט)?
    לא!
    אנחנו לא מוסיפים לאף מנה שלנו MSG או כל מיני חומרים משמרים שאינם טבעיים (חומץ, מלח, סוכר)